Home | Despre noi | Portofoliu | Contabilitate | Expertiza contabila | Evaluare economica

:: Home


:: Portofoliu

  Printre clientii Expert Contab Catalina - expert contabil se numara filiale locale ale companiilor multinationale, unele dintre ele mari contribuabili, dar si firme romanesti, mai mari sau mai mici.
  Important in aceste colaborari atit pentru noi cit si pentru clientii nostri este calitatea, consecventa, loialitatea care se manifesta de ambele parti, aceasta conducind la o colaborare indelungata.
  Acesti ani indelungati de colaborare sunt o marturie a calitatii serviciilor oferite de echipa noastra, care a crescut si s-a dezvoltat in paralel cu clientii sai.
  Cel care poate da cea mai credibila opinie despre compania noastra este clientul, beneficiarul serviciilor oferite de noi.
  De aceea, am rugat pe citiva dintre ei sa aiba amabilitatea de a-si spune parerea despre noi si serviciile pe care le oferim. Le multumim pe aceasta cale pentru timpul acordat si pentru permisiunea de a le face cunoscute numele si opinia in site-ul nostru.


:: Vador Trading International SRL (colaborare din 1996)
"Am reusit sa desfasuram o activitate sigura fara o crestere a costurilor administrative prin externalizarea serviciilor contabile. Colaborarea in acest sens cu doamna Armeanu Catalina a avut si are efectul pe care l-am asteptat: succesul."
Valentin Prisacariu,
Director


:: Cheminst & Industry Import Export SRL (colaborare din 1995)
"Activitatea noastra s-a dezvoltat constant de-a lungul anilor si o contributie importanta a avut si doamna Catalina Armeanu, prin asigurarea unei evidente contabile de calitate, prin analizele si optimizarile sugerate."
Cornelia Pachiu,
Director general


:: Interakt Online SRL(colaborare din 2001)
"Colaborarea cu doamna Armeanu Catalina dateaza inca din zorii InterAKT. Dupa cateva incercari mai putin reusite de a ne externaliza activitatea contabila, ne-a fost recomandata doamna Armeanu Catalina. Am demarat colaborarea, si nu am privit inapoi. Contabilitatea firmei este acum un proces care se desfasoara de la sine, permitandu-ne sa ne concentram pe directiile mai importante din firma chiar daca specificul afacerii InterAKT Online nu este unul des intalnit noi realizand software care se vinde pe pietele din USA si Europa de Vest. Am reusit astfel sa crestem afacerea cu 100% in fiecare an din ultimii 4, fara nici o problema contabila si cu cateva controale financiare realizate cu succes.
Multumim doamna Armeanu Catalina !"
Alexandru Costin,
Manager


  :: Global Petrochem SRL (colaborare din 2003)
"Colaborarea cu doamna Armeanu Catalina este eficienta si competenta deoarece asigura respectarea termenelor legale de plata a obligatiilor firmei noastre, rezolva cu promptitudine evidenta si raportarea situatiilor lunare, trimestriale si anuale, necesare potrivit legislatiei in vigoare. Doamna Armeanu Catalina, cunoaste legislatia economica, financiara si juridica necesara bunei functionari a societatilor comerciale si este la curent in permanenta cu schimbarile care au loc in domeniu. Prin felul deschis, competent si amabil asigura un climat de colaborare prietenos, dar in spiritul legii."

Gheorghe Ivanus,
Administrator


:: WIEE Romania SRL (colaborare din 2005)
"WIEE Romania SRL decided recently to entrust Mrs Armeanu Catalina with the book-keeping activities. The cooperation between us has started very successfully."

Christian Horsch,
Administrator
:: Home

Cabinetul Armeanu Catalina Expert contabil foloseste programul complex de contabilitate, gestiune, salarizare si analiza manageriala produs de CBD Applications SRL.
Contact:
Tel: +40 213276878
Fax: +40 213276878
Mobil: 0722 284773
Mobil: 0756 151440

Office:
Str. Matei Basarab Nr 88
Sector 3, Bucuresti
Home | Despre noi | Portofoliu | Newsletter | Contabilitate | Expertiza contabila | Evaluare economica